Meillä käy Smartum liikunta- ja kultturiseteli
 
SporttiPassi käy meillä
 
 

Uutisia

Kevätkokous!

Seuran kevätkokous 26.5. alkaen klo 18. Paikka ilmoitetaan tilavarauksen varmistuttua. 
EM-kisamenestystä!
 
Alexey ja Oona sijoittuivat nuorten latinalaistanssien EM-kisoissa jaetulle sijalle 10. Kilpailut pidettiin Ukrainan
Sudakissa 23.6.2013.
 

 
Kotkan IKM-kisat:
 
Jyri ja Jenniina nuorisoluokan vakioissa sijalle 4 Kotkan IKM-kisoissa!
 

 
Latin SM 2013 Jyväskylässä:
 
Nuorisoluokan Suomen Mestarit Alexey ja Oona
 
Onnittelut uusille Suomen Mestareille!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Kesäkursseille kuntoilemaan!
 
Zumba, Piloxing, Kahvakuula - Näillä kunto paranee hauskasti ja rytmikkäästi!
Järjestämme kesällä myös kilpatanssikursseja.
 
 

Kesäryhmät alkavat!

Zumba

Suositut zumbatunnit jatkuvat DanceStylella koko kesän torstaisin klo 20 - 21 ja lauantaisin klo 13.30 - 14.30. Kurssille voi ostaa viiden ja kymmenen kerran sarjalippuja tai vaihtoehtoisesti maksaa kurssimaksun koko kurssista. Sarjaliput käyvät myös kaikkiin muihin DanceStylen kesäryhmiin poislukien kilpatanssiryhmät.
 

Kahvakuula

Kuntoharjoittelu kahvakuularyhmässä on hauskaa ja tehokasta! Liikkeet ovat helppoja, mutta tehokkaita. Kahvakuulatunnit ovat maanantaisin klo 18 - 19. Kurssille voi ostaa sarjalippuja tai maksaa kurssimaksun.
 

Piloxing

Piloxing on tehokas yhdistelmä pilatesta ja nyrkkeilyä. Piloxingryhmät järjestetään DanceStylellä kesällä tiistaisin klo 18 - 19.
 
Nähdään kesäkursseilla!
 

Kilpatanssi

Kilpatanssin vakio- ja latinalaisryhmät jatkuvat kesällä torstaisin ja keskiviikkoisin. Tarkista tuntien kellonajat vasemmalta löytyvästä kalenterista.
Järjestämme kesän aikana myös kilpatanssin alkeet-E - kurssin, jossa opetellaan kilpatanssin E-luokan tansseja. Kilpatanssin harjoittelu on nyt siis mahdollista aloittaa myös kesällä!
 
Lisätietoja kaikista kursseista voi tiedustella toimiston sähköpostista toimisto(ät)dancestyle.fi.
 
Zumba-, Piloxing- ja Kahvakuulatunneille kannattaa varata paikka viimeistään edellisenä iltana klo 18 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henrik.nordman(ät)hotmail.fi
tai täyttämällä lomakkeen ryhmät ja ilmoittautuminen -sivulla. Ryhmiin mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautujaa.
 
 

 

DanceStyle ry:n kevätkokous 25.4.

DanceStyle ry:n kevätkokous pidetään torstaina 25.4. klo 18.00 tanssistudiolla Cygnaeuksenkatu 9:ssä.
Tervetuloa!
 

 

DanceStylen edulliset lyhytkurssit keväällä!

DanceStyle ry järjestää Tanssivat Tähdet-tapahtuman innoittamana lyhytkurssit, joilla voit tutustua kilpatanssien perustoihin tai kohentaa kuntoa mukavasti tanssin tai kahvakuulaharjoittelun merkeissä!
 
Järjestettävät lyhytkurssit ovat:
  • Tanssivat Tähdet-kurssi
  • Kahvakuula
  • Zumba
Tanssivat Tähdet- lyhytkurssilla opetellaan perusteita kahdesta vakio- ja latinalaistanssista. Kurssi on tarkoitettu niille, joilla ei vielä ole kokemusta kilpatansseista tai tanssista yleensä. Tälle kurssille voit tulla yksin tai parin kanssa!
 
Kahvakuula kurssi on suunnattu erityisesti aloittelijoille, mutta mukaan ovat tervetulleita myös kokeneemmat kahvakuulailijat! Saliltamme löytyy muutama kuula, mutta suosittelemme oman kahvakuulan tuomista. Ryhmää ohjaa personal trainer Heidi Edelmann.
 
Kevään lyhytkursseilla on myös oiva tilaisuus tutustua Zumban maailmaan. Mikä olisikaan hauskempi tapa kohottaa kuntoa, kuin liikkuminen rytmikkään lattarimusiikin parissa! Zumba -ryhmän ohjaajana toimii Riikka Huikkonen.
 
Kursseihin sisältyy viisi ohjattua ryhmätuntia ja hinta on vain 30 €/henkilö (zumba -kurssin hinta 35 €/henkilö), joka laskutetaan erikseen.
 
Aikataulut ja ilmoittautumislomakkeen löydät ryhmät ja ilmoittautuminen -sivulta!
 

 
Tampereen GP-kisasta mitali!
 

Tampereella kisattiin vakio-, latinalais- ja 10-tanssien GP-kilpailu 16.- 17.3.

Parhaasta tuloksesta vastasivat Aleksey Smolyaninov ja Oona Oinas, jotka tanssivat vakuuttavasti itsensä finaaliin nuorisoluokan lattareissa ja nappasivat kisasta komeasti hopeisen mitalin.
 
Joona Leppisaari ja Elsi Övermark avasivat kilpailukautensa osallistumalla lauantaina yleisen luokan vakioihin ja lattareihin. Vakioista tuli tulokseksi 29. sija ja lattareista 22. sija. Seuraavan päivän 10-tanssikilpailussa pari sijoittui sijalle 20.
 
Nuorisoluokan vakiotanssikilpailuun osallistui seurastamme Jyri Hoffrén ja Jenniina Sivula. Tuomarimerkkejä tuli karsinnoista tasaisesti, mutta pari karsiutui semifinaalista täpärästi vain yhden tuomarimerkinnän erolla ollen lopputuloksissa sijalla 13.
 
 

DanceStylen parit kansainvälisessä Finland Open -kilpailussa Helsingissä 9.-10.3.2013

 
Seuramme edustuspari Aleksey Smolyaninov ja Oona Oinas tanssivat itsensä semifinaaliin kovatasoisessa nuorisoluokan latinalaistanssikilpailussa lauantaina 9.3.2013. Kisassa oli mukana kaikkiaan 59 paria ympäri maailmaa, joista Aleksey ja Oona sijoittuivat lopputuloksissa hienosti sijalle 9.
 
Seuraavana päivänä, sunnuntaina 10.3.2013 tanssittuun nuorisoluokan vakiotanssikilpailuun osallistui seuramme pari Jyri Hoffrén ja Jenniina Sivula. Jyri ja Jenniina tanssivat tasaisen suorituksen, joka oikeutti kovassa kisassa sijaan 45.
 
   
Aleksey ja Oona                                                                 Jyri ja Jenniina
 
 
 
24.1.2013

Sarjalipuilla vapautta harjoitteluun!

Nyt niitä saa. DanceStylen viiden ja kymmenen kerran sarjaliput ovat saapuneet. Lippuja voi lunastaa salilta ryhmien alussa tai ryhmien ohjaajilta. Sarjalipulla voit osallistua zumba, Tanssi kilot pois! ja kahvakuularyhmiin. Sarjalippujen hinnat löytyvät  hinnastosta.


20.1.2013

Kisat Kouvolassa
 
Edustusparien menestys sai jatkoa, kun Jyri ja Jenniina voittivat Nuoriso B:n vakiotanssit Kouvolassa. Pari voitti kaikki viisi tanssia.  Onnittelut Jyri ja Jenniina! 
 
 

6.1.2013

 
Varaa yksärisi kätevästi lomakkeella.
Valmentajien vierailut ja lomakkeen löydät täältä.
 
 

27.12.2012

Ilmoittaudu kevään 2013 ryhmiin vasemman reunan kohdasta Ilmoittautumiset ryhmiin. Ryhmät: Zumba, Satutanssi, Hiphop/Street, Tanssikahva, 50+ harrastetanssi, Tanssi kilot pois!, Kahvakuula sekä kilpatanssin peruskurssi.

Lukujärjestykset löytyvät täältä.
 
 

 
 

14.12.2012

Aleksey ja Oona finaalissa Baltic Grand Prix Riga 2012 Rising Star Latin kilpailussa. Kilpailuun osllistui kaikkiaan 29 paria. Seuraavana päivänä pari osallistui WDSF Youth Open Latin kilpailuun ja sijoittui sijalle 14-15. Kilpailuun osallistui 63 paria. Molemmissa kilpailussa pari oli paras suomalainen pari. Onnittelut Alexey ja Oona!
  

 

26.11.2012

Kauden viimeisessä GP-kilpailussa Haminassa Aleksey ja Oona hopealle nuoriso-luokan lattareissa.  Jyri ja Jenniina nuoriso-luokan vakioiden semifinaalissa sijalle 11. Onnittelut molemmille pareille!20.10.2012

WDSF Open Helsinki -kisassa Aleksey ja Oona ottivat hienosti kuudennen sijan nuoriso-luokan lattareissa. Pareja ko. luokassa oli 34. Onnittelut Aleksei ja Oona!
 

 

13.10.2012

Edustusparien menestys sai jatkoa, kun Jyri ja Jenniina voittivat Nuoriso B:n vakiotanssit Kauhajoella. Pari voitti kaikki viisi tanssia. Seuraavaksi pari suuntaa Helsingin WDSF-kisoihin. Onnittelut Jyri ja Jenniina!
 
  

 

7.10.2012

Syksyn toiset GP-kilpailut käytiin Oulussa 6.10.2012. Nuoriso-luokan lattareiden voittoon tanssivat Aleksey ja Oona. Parin kotimainen ensiesiintyminen uuden seuran edustajana tuotti selvän voiton kilpailussa. Koko päivän vahvaa kilpailukuntoa esittänyt pari oli finaalissa ylivoimainen ja voitti kaikki 5 tanssia. Onnittelut Aleksey ja Oona!

 
 
 

 
 

1.9.2012

DanceStyle ry esittäytyi Muotipäivillä Forumissa 31.8. ja 1.9. Kuvassa esiintyjiä ja esittelijöitä:
Miika, Nelli, Oona, Alexey ja Jenny
.


 

 

1.8.2012

Tanssi palaa Jyväskylän keskustaan
Muutaman vuoden tauon jälkeen tanssi palaa takaisin Jyväskylän keskustaan. Uusi tanssiurheiluseura DanceStyle ry tarjoaa harrastusmahdollisuuden kaikille tanssista kiinnostuneille. Seuran tanssistudio sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa osoitteessa Cygnaeuksenkatu 9. Salin hyvän sijainnin takia myös opiskelijoilla on kätevän lyhyt matka tulla harjoittelemaan vaikka päivällä. Tanssistudio sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä rautatie- ja linja-autoasemasta.

Lue tiedote täältä.
 
Yhteistyössä:
 
 
 

 
Sähköposti: toimisto (ät) dancestyle.fi              ©DanceStyle ry 2012