Meillä käy Smartum liikunta- ja kultturiseteli
 
SporttiPassi käy meillä
 
 

Tanssikurssit kevät 2017

 
Tule liikkumaan ja pitämään hauskaa tanssin merkeissä! Katso ryhmien tarkat kuvaukset täältä!
 
Haluatko sinulle tai pienelle porukalle räätälöidyn tanssikurssin tai häävalssiopetusta? Ota yhteyttä toimistoomme ja voit saada tanssinopetusta toiveidesi mukaan.
 


 
 
1. Ilmoittautumisohjeet (lue huolella!)
 
Ryhmän nimeä klikkaamalla avautuu ilmoittautumislomake kyseiseen ryhmään. Ilmoittautumislomakkeella ilmoittautuminen koskee vain sitä ryhmää, johon ilmoittautumislomake aukeaa ja lomakkeella ilmoittaudutaan kyseisen ryhmän koko kauden tunneille. Erillisiä kertailmoittautumisia ei ole.
 
Kilpatanssin ryhmä - Sunnuntaisin  klo 16.00-18.30 ja vapaaharjoitteluvuoro torstaisin 20.15-21.45 11.3.2018 alkaen. ILMOITTAUDU TÄSTÄ
 
2. Laskutus
 
Hoidamme laskutuksen sähköisesti, joten ilmoittautumislomakkeessa pyydämme ilmoittamaan sähköpostiosoitteen, johon laskun voi lähettää. Laskut lähetetään kurssien alettua. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, ilmoita asiasta ilmoittautumislomakkeella, jolloin voit saada laskun tulostettuna mukaan tanssitunnilla.
Maksuvälineenä käyvät myös Smartum-liikuntasetelit tai Sportti-passi. Ryhmän vetäjä kerää Smartum-setelit kurssien alussa.
 
3. Kertamaksut
 
Kilpatanssiryhmiin voit osallistua halutessasi myös kertamaksulla (10€/krt). Tällöin voit mennä haluamallesi tunnille ja ohjaaja ottaa tietosi ylös,
ja saat käymältäsi tunnilta laskun sähköpostiin. Käteistä ei tarvitse kuljettaa mukana. Kertamaksulla tunnille osallistuessasi sinun ei tarvitse ilmoittautua kuin vasta paikan päällä ohjaajalle.
 
 
Yhteistyössä:
 
 
 

 
Sähköposti: toimisto (ät) dancestyle.fi              ©DanceStyle ry 2012